Kidobták a testét, mint egy szemetet - Holtan találták a Zöld könyv sztárját

Az utcán feküdt

Néhány napja a New York-i utcán találtak rá egy férfi holttestére, az azonosítása után derült ki, az amerikai színész, Frank Vallelonga Jr. az.

Hétfőn kora reggel egy szemtanú jelentette a New York-i rendőrségnek, hogy egy bronxi fémgyár előtt egy élettelen férfi fekszik. Sajtóhírek szerint egy autóból dobták ki.  "A mentőszolgálat munkatársai az esethez kiérkeztek, és a helyszínen halottnak nyilvánították a férfit" - állt a rendőrség közleményében, majd hozzátették: nyomoznak és a halottkém állapítja majd meg a halál okát. Azóta az is kiderült a New York Post információi szerint, hogy külsérelmi nyomot nem találtak a holtesten, ugyanakkor kábítószer-túladagolásra utaló jeleket találtak. 

Vallelonga-t a világ a Zöld könyv című filmből ismerheti, 2019-ben mellékstereplője volt a két Oscar-díjat nyerő alkotásnak. A film története Vallelonga apjával, Tonyval és Don Shirley fekete zongoraművész különös barátágáról szól. A film forgatókönyvét az elhunyt férfi testvére, Nick írta.  Sajtóhírek szerint egy 35 éves férfi. került a haláleset kapcsán a nyomozók látókörébe, kamera rögzítette, ahogyan kidobja a férfi testét az autóból. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Admira