Bridget Fonda friss képei sokkolják a világot, 13 éve tűnt el a nyilvánosság elől - Fotók

58 éves már

Az 1980-as és 1990-es években elképzelhetetlen volt a filmszakma Bridget Fonda nélkül. A színésznő 2009-ben jelent meg utoljára a vörös szőnyegen - azóta senki nem látta.

Bridget Fonda a legendás Fonda-klán leszármazottja. Nagyapja a filmlegenda Henry Fonda, édesapja a 2019-ben elhunyt Peter Fonda volt. De ki ne ismerné és emlékezne, Jane Fonda-ra, az aerobik ikon-ra, aki két Oscar-díjt is bezsebelt. Bridgetnek sem kellett sokáig várnia a lehetőségre - pláne ilyen vezetéknévvel Hollywoodban. 1969-ben, négyéves korában megkapta első szerepét az "Easy Rider" című kultikus filmben, később pedig olyan sztárrendezőkkel dolgozhatott együtt, mint Quentin Tarantino, akivel a "Jackie Brown"-t, és Francis Ford Coppola, akivel a "Keresztapa" - III. részében forgattak.

via GIPHY

A sikerei ellenére Bridget azonban búcsút intett a hollywoodi csillogásnak. Utolsó szerepét 2001-ben játszotta egy akciófilmben. Ezt követően már csak a Hókirálynő című mesefilmben szerepelt 2002-ben a televízióban. 38 évesen pedig befejezte a pályáját. A színésznő ezt követően csak ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt - majd teljesen eltűnt.  Sajtóhírek szerint úgy döntött, hogy a családját a karrierje elé helyezi.  Férje, a 69 éves Danny Elfman, filmzeneszerző továbbra is aktív a filmiparban, kettejükről azonban semmi hír.

A Bridget-ről készült friss képek hozzák lázba most a rajongókat - sokan el se hiszik, hogy ő van a képeken.

13 év után fotózták le - az 58 éves Bridget Fonda-t fel se ismered!
  • Bridget Fonda
  • Bridget Fonda
  • Bridget Fonda
  • Bridget Fonda

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Admira