Nyomoz a rendőrség: vendégművészek verekedtek egy balatoni bárban - Videó

Italozással indult...

Gyorsított eljárásban bíróság elé állított két dél-amerikai vendég művész az ügyészség, akik egy vendéglátóhelyen estek egymásnak Balatonlellén.

A TWN.hu információi szerint a húszas éveikben járó férfiak az idei idegenforgalmi szezonban egy szórakoztató műsor állandó fellépőiként dolgoztak a Balaton parti városban. "2022 augusztusában az éjszakai órákban három munkatársukkal italoztak egy bárban, amikor szóváltás alakult ki közöttük" - közölte az ügyészség". A veszekedése rövid időn belül elfajult, kölcsönösen megfejelték, majd nyakon ragadták egymást, végül mindketten a földre kerültek, amikor a fiatalabbik férfi a bárpult mellé rántotta kollégáját.

Fotó: ugyeszseg.hu

"A birkózó feleket munkatársaik választották szét, akiknek továbbra is féken kellett tartaniuk a fiatalabb férfit, mivel a közbe avatkozás ellenére rendkívül indulatos maradt" - olvasható az ügyészség közleményében.

A Fonyódi Járásbíróság a beismerő és cselekményüket megbánó vádlottakat próbára bocsátotta. A bűncselekményt a vendéglátóhely biztonsági kamerája rögzítette. A felvételt ide kattintva nézheted meg!

Címlapfotó: ugyeszseg.hu

Admira