A babahír bejelentése után került elő Adam Levine 23 éves szeretője - Közzétette a bizonyítékait

Ki lehet ezt magyarázni?

Alig 17 óra alatt 12 millióan látták a fiatal modell videóját, amelyben lerántja a leplet a hűtlen világsztárról. Akiről néhány napja derült ki, újra apa lesz.

Már most ki merjük jelenteni: ilyen kínos helyzetet idén még biztos nem láttunk. De az is lehet, az elmúlt évek egyik legnagyobb családi perpatvara robban ki épp most. Alig öt nappal ezelőtt a Maroon 5 frontemberének, Adam Levine-nek a felesége közölte: úton van a harmadik baba. A 43 éves énekes szerelméről, Behati Prinsloo-ról meg is jelentek az első kismama pocakos képek a közösségi oldalakon. 

Alig egy napja azonban egy 23 éves modell durva videót posztolt a közösségi oldalán. Bizonyítékokat is elrejtett benne!

A rocksztár családi boldogsága felett viharfelhők gyülekeznek. Az örömhír bejelentése után néhány nappal egy videó került fel egy fiatal modell oldalára, amelyben a lány azt állítja, viszonya volt Adam Levine-nel. És mindez ráadásul már természetesen akkor, amikor együtt volt a jelenlegi feleségével. Az állítólagos szerető, Sumner bizarr üzeneteket is közzétett, amiket állítólag a sztár küldött neki. Gusztustalan, ha igaz: az egyikben azt kérdezi tőle a sztár, születendő gyermekét elnevezheti-e róla.

A fatal lány a sztár több üzenetét is nyilvánosságra hozta - mutatjuk a részleteket!

Fotókón a bizonyítékok - Ki lehet ezt vajon magyarázni?
  • Adam Levine szeretője
  • Adam Levine szeretője
  • Adam Levine szeretője
  • Adam Levine szeretője
  • Adam Levine szeretője

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram

Admira