Házasságtörés? Vadul csókolózni kezdett egy rajongójával Enrique Iglesias, pedig ő csak egy szelfit akart - Videó

Kommentháború tört ki

Érzelmes dalairól is ismert Enrique Iglesias, és azt is mindenki tudja, évtizedek óta él boldog kapcsolatban Anna Kournikova-val. És akkor ezt így hogy?

Nem mindennapi videó került fel az internetre: a 47 éves spanyol egy rajongóvával való találkozását örökítették meg. A felvétel ártalmatlanul kezdődik. Egy nőt láthaunk rajta, akinek látszólag sikerült bejutnia az elzárt részre, hogy egy szelfit csinálhasson az énekessel. Enrique ezt követően átkarolja a nőt, majd megpuszilja az arcát. A nő sem tétlenkedik és azonnal viszonozza azt. Ezt követően felgyorsulnak az események, záporoznak a puszik, amelyekből pillanatok alatt lesznek csókok. A nő pedig eközben igyekszik ezt is felfenni a kezében lévő telefonjával, miközben Enrique szorosan magához is húzza őt. 

De: még mielőtt mindketten elvesztenék a kontrollt, Enrique mosolyogva elszalad...

Természetesen nem kérdés és az egész világ tudja, az énekes hosszú évek óta él boldog kapcsolatban az egykori teniszezővel, Anna Kournikova-val. Közös gyerekeik vannak, és bár kerülik a nyilvánosságot, a kapcsolatuk sziklaszilárd. Elvileg - legalábbis. A videó felbukkanása azonban nem csak ezért megmagyarázhatatlan, azt is hozzá kell tennünk, ezt Enrique Iglesias saját maga posztolta. A videóhoz Iglesias csak annyit írt: "Péntek este Las Vegasban. Este találkozunk!"

A rajongók azonnal beindultak, nők ezrei irigylik az ismeretlen nőt, míg mások az énekes feleségét, Annát sajnálják. "Nem szeretem, ha más nőkkel csókolózol! Csak Annával kellene" - kritizálta egyikük.

FOTÓK: Ilyen nagyok már Iglesiasék gyermekei!
  • Enrique Iglesias családja
  • Enrique Iglesias családja
  • Iglesias fia
  • Iglesiasi lánya
  • Iglesias gyerek

Címlapfotó: Instagram/enriqueiglesias

Admira