Új hajával más ember lett Christina Aguilera - Fotók

Felismered?

Az utóbbi években a leggyakrabban a plasztikai beavatkozásaival került a címlapokra, most elég neki egy új frizura, és hasonló az eredmény. 

Christina Aguilera még mindig csak 40 éves, de már sokadszorra kerül a címlapokra megmagyarázhatatlan külsejével. Mint ahogyan arról a TWN.hu is beszámolt korábban, egy időben a szája csúszott félre a sok botox miatt, a jelek szerint ő azóta se tanult a hibáiból és képtelen nemet mondani a plasztikai beavatkozásokra. Christina alig két éve Dublinban adott fergeteges, látványos koncertet. Ám még a hatalmas show sem tudta elvonni a figyelmet arról, mennyire túlzásba vitte a botoxot, és durva képek láttak róla napvilágot.

via GIPHY

Christina Aguilera ismerősei szerint is örök elégedetlen: sem magával, sem az alakjával nincs kibékülve. Ugyanakkor azon sztárok egyike, aki mindigis küzdött a Jojó effektussal. Szinte egyik pilanatról a másikra hízott meg, vagy fogyott le. S ha épp ne a súlyával, vagy a ráncaival elégedetlenkedik, akkor talál mást, amin képes hirtelen változtatni, hogy szebbnek érezze magát.

Az énekesnő most a legendás szőke tincseitől búcsúzott el!

Így néz ki ma Christina Aguilera! Igen, ez tényleg ő!

Címlapfotó: Instagram/xtina

Admira