ELÁRULTA: ez lett a neve Hódi Pamelának az esküvő után! - Fotók

ELÁRULTA: ez lett a neve Hódi Pamelának az esküvő után! - Fotók

Alig két hete kürtölték világgá a boldogságukat Hódi Palemáék: jön a baba és összeházasodtak. Most egy újabb titkot árult el a gyönyörű anyuka.

Alig egy éve, hogy Tóth Bence megkérte Hódi Pamela kezét, néhány nappal később pedig egy nem mindennapi videót is megosztottak a Youtube-on addigi életük legszebb napjáról. Pamelának bekötött szemmel kellett lesétálni a partra, ahol Bence egy gyertyákból és rózsákból kirakott szív közepén kérte meg szerelme kezét. Alig két hete aztán robbant a bomba: kiderült, hogy Pamela és Bence titokban összeházasodott és első közös gyermeküket várják.

via GIPHY

Pamela ma egy reggeli műsor vendége volt és nem csak az esküvőről, arról is részletesen beszélt, mi minden foglalkoztatta, amikor egy órán belül tudta meg, hogy koroanvírusos és babát is vár. "Nem volt túl vidám. Pedig azért hát nagyon örültünk a babának, nyilván a pozitív Covid-teszttel nem számoltunk. Sajnos annak emailben megjött az eredménye és akkor mondtam Bencének, hogy csináljuk akkor meg a tesztet, tehát tudatosan járjunk el, hogyha így terhes vagyok. Így is tettünk. És nem is egy órán, körülbelül egy fél órán belül lett két pozitív tesztem" - magyarázta az RTL Reggeliben Pamela, hozzátette: az orvosa megnyugtatta, semmi baja nem lesz a magzatnak.

Kiderült azonban még valami: Pamela neve megváltozott a házassága óta. És nem Tóthné!

Nem csak a vezetékneve más, mint sokan hitték, a keresztneve is!

Címlapfotó: Instagram/hodipamela_official

Admira