Cicivillantós fürdőruhában posztolt Bella Thorne - felvállalta szerelmét! - Fotók

Cicivillantós fürdőruhában posztolt Bella Thorne - felvállalta szerelmét! - Fotók

Volt idő, amikor saját maga osztotta meg a meztelen képeit, amiket elloptak a felhőjéből. Úgy tűnik, Bella Thorne továbbra is csak a testével tud a hírekbe kerülni.

Magyarországon Indul a risza! címmel 2011. januárjában mutatták be először a Disney Channel saját gyártású családi, gyereksorozatát, amelynek a főszereplője egy csapásra lett világsztár. Főként a gyerekek között. Az akkor 13 éves Bella Thorne  egy lázadó, kalandkereső lányt, CeCe Jones-t alakította, aki mindamellett, hogy a szabályokat sosem tartja be, általában a legjobb barátnőjét, Rocky Blue-t is veszélybe sodorja. Amúgy meg imád táncolni.

via GIPHY

Bella ma már 22, egy igazi lázadó, akit mindenki ismer. Több mint 23 millióan követik az Instagramon, és olyan jól megy neki ez a "munka", hogy már házat is tudott venni belőle. Igaz, az elmúlt években egyre többször jelennek meg róla pikáns képek, a legtöbbjüket pedig neki köszönhetjük. Ilyen fiatalon már túl van azon is, hogy feltörték a fiókját és az intim képeit is lenyúlták. Ez ellen úgy védekezett, hogy ő maga osztotta meg azokat - megelőzve a tetteseket. Hónapok teltek el azóta, és bár Bella forgat, a jelek szrint továbbra is csak a testének köszönhetően képes beszédtémát szolgáltatni.

Nemrég a szerelmével tett kozzé olyan videót, ami kiverte a biztosítékot! Most meg a bikinijével hergel.

Intim videót posztolt a szerelmével, most meg megint a melleivel tündököl!

Címlapfotó: Instagram/bellathorne

Admira