Dögös bombázó lett a Született feleségek Juanitája - íme Eva Longoria lánya ma - Fotók

Világsztár huga

Dögös bombázó lett a Született feleségek Juanitája - íme Eva Longoria lánya ma - Fotók

Hét éves volt, amikor először a kamerák elé állhatott, a Született feleségeknek köszönhetően pedig az egész világ megismerte.

Azt azonban máig kevesen tudják, hogy Madison de la Garza, aki a népszerű sorozatban Eva Longoria nagyobbik gyermekét játszotta, a való életben egy mára már világsztárrá lett énekesnő, Demi Lovato féltestvére. Ő volt az is, aki gyakran magával vitte a vörösszőnyeges eseményekre, így amikor 2008-ban a kislány lehetőségek kapott a kamerák előtt, már volt némi gyakorlata, ami a reflektorfényt illeti. Előbb visszatérő szereplőként, majd két évadon át mellékszereplőként, az utolsó évben pedig főszereplőként mutathatta meg magát a Született feleségekben.

via GIPHY

2012-ben véget ért a sorozat, Madison de la Garza karrierje azonban nem. Azóta is több sorozatban és filmben megmutathatta magát. Gyerekkora óta számos kritikát kapott az alakja és testsúlya miatt, talán ennek is köszönhető, hogy az egyik élharcosa lett egy mozgalomnak, amely az nőket arra bíztatja, fogadják el önmagukat.

"Juanita" Karácsony után 18 éves lett, egy igazi bombázó!

Íme Juanita akkor és ma, 18 évesen!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Admira