"Rosszat csináltam, de gyere be" - Megrázó részletek a tatabányai családirtásról - Fotók

"Rosszat csináltam, de gyere be" - Megrázó részletek a tatabányai családirtásról - Fotók

Az egész országot megrázta a hír néhány napja: egy tatabányai családapa megölte a gyermekeit, majd magával is végzett. Megdöbbentő részletekre derült fény.

Péntek délelőtt egy tatabányai férfi megölte a 7 és 9 éves fiát, majd magával is végzett. A férfi a tragédia előtt összeveszett a párjával, a nő elment otthonról. Mire visszaért, a férfi megölte a gyermekeiket, majd magát. "Az édesanya, Adrienn, sokkot kapott, magán kívül sikongatott halott fiait látva. Az összeroppant asszonyt a mentők kórházba szállították."  - írta meg a Bors. 

Fotó: 123rf.com/illusztráció

Most újabb megrázó részletekre derült fény a vérengzéssel kapcsolatban. A Blikk cikkéből kiderült, mi történt pontosan Tatabányán, és még az is mi mindent mondott a 40 éves férfi a feleségének, miután végzett 7 és 9 éves fiával. A feleségére is rátámadt, majd öngyilkos lett. A lap beszámolójából az is kiderült hogyan.

Íme a megrázó részletek és képek a hátborzongató családirtásról!

Az MTI szerint M. Ferenc korábban pszichiátriai kezelés alatt állt. Nem kizárható, hogy valamilyen kóros elmeállapot állhat a borzalom hátterében.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Police.hu

Admira