Ki tudja ezt követni? Channing Tatum újra szerelmes, nem akárkibe! - Fotók

Szappanopera

Channing Tatum szerelmi élete lassan egy szappanoperába illik: miután bő másfél éve elhagyta a feleségét, egy másik hírességgel jött össze. Jesse J-vel néhány hete szakítottak. De már nincs egyedül.

Bő másfél éve felkapta a világ a fejét egy Instagram posztra, Channing Tatum és gyönyörű felesége egy közös közleményben kürtölte világgá, szakítottak. "Hé, világ! Van itt valami, amit szeretnénk megosztani veletek. Úgy döntöttünk, hogy elválunk. Nagyon megszerettük egymást egymást évekkel ezelőtt, csodás utunk volt egymás oldalán. Semmi nem változott, még mindig szeretjük egymást, de a szerelem egy csodás kaland, ami most más utakra visz mindkettőnket" - írta ki az oldalára Channing Tatum és igyekeztek azt is leszögezni, harmadik félről szó sincs. 

via GIPHY

Azután persze hamar kiderült, a sármos sztár újra szerelmes, a szíve pedig - a korábbi pletykákkal ellentétben - nem Amber Heard-ért, hanem Jesse J-ért dobog. A pár soha nem állt ki a nyilvánosság elé együtt, de nem is bújkáltak. Kettejükről számos fotósorozat készült a paparazziknak köszönhetően. Néhány hete aztán robbant a bomba: Tatum és Jesse elbúcsúzott egymástól.

Most kiderült: a szexi sztár mégsincs egyedül! Váratlan fordulat, kivel van együtt!

Íme Channing Tatum szerelmi élete képekben - újra boldog!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

Admira