Erzsébet királyné tombol: magához kérette Meghan hercegnét!

Erzsébet királyné tombol: magához kérette Meghan hercegnét!

Erzsébet már tavaly is hangot adott annak, néha az az érzése, Meghan úgy viselkedik, mint aki egy valóságshow szereplője.

„Meghan viselkedésével az egész királyi protokollt sutba vágta, ami nem csak Harrynek, hanem az egész királyi családnak kínos. Ezért is kapta a királyi családban a háta mögött azt a nevet, hogy Meghan, a Pestis" – imondta akkor Harry herceg feleségéről a királyi udvar egyik dolgozója.

Most újra áll a bál: a királyné Harry-t és Meghan-t is magához hívatta, miután bemutatták a róluk készült dokumentumfilmet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dejan Rankovic (@dejan__rankovic_) által megosztott bejegyzés,

Kritikus. Ezt a kifejezést használják újabban, ami Harry herceg és felesége, valamint a királyi család közötti kapcsolatot jellemzi manapság. Harryék nemrég Afrikában jártak, ahol egy dokumentumfilm is forgott a látogatásukról. Ebben azonban Meghan olyan nyílt és őszinte válaszokat is adott, hogy Erzsébet királyné egy bennfentes szerint azonnal raportra hívta a Buckingham-palotába.

A királyi család tagjai ugyanis sosem beszélhetnek az érzéseikről!

A bennfentes szerint Erzsébet királyné valósággal majd felrobbant Meghan hercegné néhány mondatától. "A párt a filmet követően azonnal magához hívatta. Egy sokkoló intelemben azt mondta nekik, össze kell tartaniuk és nem szabad többé egyedül bizonygatniuk, képesek modernizálni a monarchiát. Meghannak azt mondta, ez rendben lenne a hippi Hollywood-ban, de a királyi család tagjai a érzelmeiket csak egyféleképpen kezelhetik, sajátként." - mondta a forrás.

Hogy Meghan képes lesz-e megfogadni az intelmeket, affelől vannak kétségeink.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Admira