Félrecsúszott a szája a Dallas sztárjának! Az orrát ragtapasz tartja - Fotók

Legyőzte a plasztika

Félrecsúszott a szája a Dallas sztárjának! Az orrát ragtapasz tartja - Fotók

Miután a rock legendájához, Elvis Presley-hez hozzáment, végérvényesen világsztár lett Priscilla Presleyből. Úgy tűnik azonban, képtelen méltósággal megöregedni.

A válásuk után sem tűnt el a fiatal és csinos színésznő a süllyesztőben, gyakorlatilag paparazzik tucatjai jártak a nyomában, hogy a magánéleti titkait kifürkésszék. Rendre találtak is csemegéznivalót, így gyakran a bulvárlapok hasábjain kötött ki. Főleg azok után, hogy Elvis volt felesége sikeres és keresett színésznő lett. A Dallas című sorozatnak köszönhetően pedig ünnepelt sztár világszerte. 

Jockey és Bobby Ewing, Pamela, Samantha és Lucy, nő és a jó öreg "Tintás" Barnes. Amerikában 1978-tól, Magyarországon pedig 1990-től ültették le szinte a teljes lakosságot a tévéképernyők elé. Ekkor ismerhettük meg a páratlan szépségű Jenna Wade-et, Bobby első szerelmét, akit Elvis Presley özvegye alakított. Priscilla Presley az idő múlásával a plasztikai sebészek rabja lett, a sok beavatkozásnak köszönhetően ma már komoly munka összeszednie magát egy-egy rendezványre.

Volt, hogy az orrát ragtapasz is tartotta, a szája meg félrecsúszott!

Íme Priscilla Presley döbbenetes átalakulása!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

Kattints Jenna friss képeiért!

Admira