Meglepő bejelentést tett Lil G - Ezt a döntést hozta, miután megtámadták

Szomorú, de megértjük

Meglepő bejelentést tett Lil G - Ezt a döntést hozta, miután megtámadták

Üvegpoharat dobtak a népszerű rapper lányra, Lil G-re egy koncertje közben. Nagy elhatározást hozott a fiatalok egyik nagy kedvence.

Csütörtök hajnalban egy fellépése közben érte attrocitás Lil G-t. A nyíregyházi származású sztár szegedi koncertje után a JATE Klub is kiadott egy közleményt. "A mai napon hajnali 02:03 perckor a JATE Klubban egy vendég a nézőtérről egy üvegpohárral megdobta a Nemazalány-LilG rap duó egyik tagját. A biztonsági szolgálat 6 percen belül megkereste és a klub területéről eltávolította az elkövetőt. A JATE Klub elkötelezett híve a kulturált szórakozásnak és semmilyen esetben nem ad teret az ez irányú garázdaságnak. A kamera felvételek alapján a poharat dobáló vendég a jövőben semmilyen programon, koncerten, délutáni, esti és éjszakai rendezvényen sem vehet részt határozatlan ideig." - írta a klub a közösségi oldalán.

A szon.hu most arról ír, Lil G a közösségi oldalán is reagált a történtekre. „Nem ezt érdemlem szerintem, de túlteszem magam rajta. Szeretlek titeket és köszönöm a támogatást” – írta Insta-sztorijában, s a lap szerint azt is hozzátette: ő csak zenélni szeretne és azt kéri, akinek mindez nem tetszik, egyszerűen hagyja békén.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lil G👸🏼(Autotune Queen) (@lil_g_official_real) által megosztott bejegyzés,

Majd sokkal később állítólag egy megdöbbentő bejelentést is tett:

„Kijön a héten az új dal, utána távozok. Kell egy kis idő, hogy átgondoljam a dolgokat és pihenjek”.

Hogy mennyi időre, vagy hogyan értette ezt? - egyelőre nincs rá válasz. A Dislike című dal várhatóan napokon belül megjelenik majd.

Címlapkép: Instagram/lil_g_official_real

Admira