Itt már nem csak Fanniról van szó: újabb dolog derült ki a lány feltételezett gyilkosáról

Viharfelhők.

Itt már nem csak Fanniról van szó: újabb dolog derült ki a lány feltételezett gyilkosáról

Újabb döbbenetes információra derült fény VV Fanni feltételezett gyilkosával kapcsolatban: B. László ellen más bűncselekmény miatt is nyomoznak a hatóságok.

"Ügyfelem ellen nemcsak emberölés miatt nyomoz a rendőrség, hanem költségvetési csalás miatt is. A Nemzeti Adó-és Vámhivatal nyomozói azzal gyanúsítják, hogy még korábban nem fizetett be több millió forint értékű áfát" – nyilatkozta a Blikknek a férfi ügyvédje, dr. Bálint Roland. "Védencemet több mint egy éve tartóztatták le emberölés gyanúja miatt, azóta több tucatszor hallgatták ki, az adócsalás miatt is többször kihozták a börtönből, hogy vallomást tegyen." - tette hozzá.

Amennyiben a költségvetési csalás miatt indult nyomozás ügyében bűnösnek találják B. Lászlót, pénzbírságra számíthat. "Nagyon valószínű, hogy vádat emelnek ellene, és ha bűnösnek találják, fizetnie kell, bár az ilyen ügyek hosszú ideig elhúzódnak. Viszont ami érdekes, hogy a legutóbbi meghallgatásán, amikor a nyomozási bírónak kellett döntenie arról, hogy házi őrizetbe kerülhet-e vagy sem, végül azzal indokolták, hogy rácsok mögött kell maradnia, hogy több bűncselekmény is lehet a rovásán, és amíg nem járnak a végére, addig nem lehet szabadon" – mondta a férfi jogi képviselője.

Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el, a rendőrség pár nappal később őrizetbe vette B. Lászlót, aki azóta is előzetesben van. A rendőrség szerint Fanni bűncselekmény áldozata lett, már nem él. A holttestet azonban azóta sem találták meg.

Admira