Nagy örömhírt osztottak meg Tóth Andiék! Gratulálnak a rajongók!

Megható posztban jelentették be.

Nagy örömhírt osztottak meg Tóth Andiék! Gratulálnak a rajongók!

Elárulta titkát Tóth Andi és szerelme, Szabó Ádám! Egy megható posztban jelentették be, különös nap a mai.

Ez év március elején robbant a hír: a Glamour-gálán csókolózni látták Szabó Ádámot és Tóth Andit. A fiatal énekesek akkor még nem nagyon akartak nyilatkozni kettejük kapcsolatáról és ez így is maradt A Nagy Duett végéig. Miután mindketten kiestek, viszont felvállaltak, egy párt alkotnak.

Ma egy fantasztikus örömünnepre ébredtek! Meg is osztották a világgal!

Tóth Andi nem sokkal ezelőtt ismét egy közös képet posztolt a szerelmével: Ádám fogmosás közben, hátulról lepte meg szerelmét és már el is készült a kép. A fotó mellé Andi csak egyetlen információt írt: félévesek. Ez pedig végre tisztázza a múltat is, február 20-án jöttek össze.

Azaz a Glamour-gálán már egy párt alkottak!

 

A post shared by Tóth Andi (@tothandi.andee) on

S mindezek tudatában érdemes visszakeresni a két sztár közösségi oldalán a bejegyzéseket, különösen, ami a február 20-t illeti. Bizony, Andi egy mosolygós képet tett aznap közzé, amelyen a körmeit szerette volna megmutatni a rajongóknak. Vagy mégsem? Többen ugyanis kiszúrták, egy gyönyörű gyűrű virít rajta. Ez lehet az első ajándék vajon a kedvesétől?

 

A post shared by Tóth Andi (@tothandi.andee) on

Szabó Ádám nem vette ilyen romantikusra a figurát, aznap csak az edzéséről posztolt egy feszítős képet. Természetesen a sztár lányrajongói ennek is nagyon örültek.

 

A post shared by Ádám Szabó (@szaboadamofficial) on

 

Admira