Újabb feljelentés Weisz Fanniék ellen! Kitálalt egy anyuka

Nagy bajban a modell.

Újabb feljelentés Weisz Fanniék ellen! Kitálalt egy anyuka

Cége kényszertörlés alatt, három adótartozása is van, a cégalapítástól öt évre eltiltották - Weisz Fanni feje felett újabb viharfelhők gyülekeznek.

A modell nevével fémjelzett modelliskola ugyanis több ízben nem adott számlát a befizetett képzés után. Egy anyuka, Ge­rencsér Mária 15 éves, kilencven­százalékosan halláskárosult kislányát, Kittit vitte el Fanniék egyik válogatására.

 

?❤

A post shared by Peter Hajmasy (@hagymaa) on

"Amikor megláttuk Fanniék hirdetését, azt gondoltam, egy sikeres siket ember személyén keresztül kicsit növelhetjük a lányom önbizalmát. Amint megérkeztünk, Fanni párja, Péter és Ádám nevű barátja rögtön amerikai és európai lehetőségeket vetítettek elénk, mindezért „csupán” egy félmilliós képzésre és portfóliókészítésre kellene vállalkoznunk. Fannival tudtunk pár szót váltani, mutatott pár lépést a lányomnak, rettenetesen kedves volt. Olyan érzésem volt, mintha semmiről nem tudna, ami körülötte folyik. Az üzleti részéből teljesen ki­hagyta őt a két férfi. A meghallgatás után különlegesen tehetségesnek tartották Kittit, és csupán 250 ezer forintba került volna a képzés, ha helyben kifizetünk ötvenet." - mesélte a Borsnak az anyuka, akitől a nála lévő tízezrest elfogadták és negyvenet kértek utalással. 

 

A post shared by Peter Hajmasy (@hagymaa) on

Az anyuka az első óra után érezte, hogy valami nem stimmel, így jelezte, mégsem kérik a képzést. Ezt követően a maradék összeget kezdték követelni tőle, majd félmilliós kötbérrel fenyegették. Az édesanya másik két családról is tud, aki hasonló módon járt és számlát sem kapott a befizetéseikről. Az édesanya feljelentést tett a NAV-nál.

Weisz Fanni a Bors meg­kere­sé­sére csak annyit üzent, hogy ő csak szakmai ok­­­tatóként és men­­torként vett részt, a számlaadási protokol­lal kapcsolatban nem rendelkezik információval.

Admira