Megvan a DNS-vizsgálat eredménye a soroksári kocogó nő meggyilkolásának ügyében!

Váratlan fordulat.

Megvan a DNS-vizsgálat eredménye a soroksári kocogó nő meggyilkolásának ügyében!

Egy hete robbant a hír: jelentkezett egy nő, aki azt állította, volt párja ölte meg a soroksári kocogó nőt, Krisztinát. Kiszivárgott a DNS-vizsgálat eredménye.

Bő egy hete robbant a hír: jelentkezett a rendőrségen egy nő, aki biztos abban, hogy egykori élettársa, N. végzett a Soroksáron kocogó Kardosné Gyurik Krisztinával 2013. szeptember 25-én. A férfi egy évvel később öngyilkosságot követett el, egy robogó vonat alá vetette magát.

A rendőrség tavaly több kamerafelvételt is nyilvánosságra hozott, amelyekkel az ügy esetleges tanúit keresték. Köztük azt a kerékpárost, aki aznap este negyed 7 után haladt az Oázis kertészet előtt a Vízisport utca felé.

"A férfi sötét kerékpáros sisakot és kékeszöld felsőruházatot viselt. Információink szerint a nyomravezető hölgy minden kétséget kizáróan felismerte volt élettársát a felvételen. Úgy tudjuk, N. nagy kerékpáros hírében állt, ahova tehette biciklivel utazott." - írta meg a Bors augusztus első napján.

A helyszínen sikerült DNS-mintát rögzíteni, a nyomozók pedig már N. édesanyjától és az egyik akkori munkatársától is mintát vettek. És íme a fordulat: a PestiSrácok információja szerint nem egyezik a férfi DNS-e a Gy. Krisztina testén talált maradványokkal. Sőt, a férfi korábbi munkatársainál is negatív eredményt hozott a vizsgálat.

Így Gyurik Krisztina gyilkosa továbbra sincs meg.

 

Admira