Babát vár a magyar színészpár - Már a 9. hónapban járnak

Már a nevét is elárulták.

Babát vár a magyar színészpár - Már a 9. hónapban járnak

A Vígszínház fiatal színész házaspárjának bármelyik pillanatban megérkezhet az első közös gyermeke, Júlia.

A 27 éves színésznő és 29 éves szerelme is három éve csatlakozott a Vígszínház társulatához, a munkakapcsolatból lángoló szerelem lett. Wunderlich József és Bach Kata tavasszal össze is házasodott, most pedig első gyermeküket várják.

"A feleségem úgy csinálta végig a főpróbahetet, hogy folyamatos rosszullétek kínozták közben. Hányingere volt, szédült, de nem panaszkodott, mert sok párhoz hasonlóan mi is szerettük volna megtartani magunknak a hírt az első három hónapban" - mondta a leendő apuka a Story magazinnak.

"Egy civil nehezen tolerálná az életstílusunkat. Sok színész-civil kapcsolatot láttam, a 99%-a előbb-utóbb tönkremegy, hiszen a színész reggel bemegy a színházba, és egész nap attól retteg, hogy az esti előadáson tudni fogja-e a szöveget és a táncot, jól adja-e elő a dalt. Aggódik, mit szól a rendező, megfelelő lesz-e a jelmez, jönnek-e a fotósok, mit kérdez a sajtó, tapsol-e a közönség… majd mindezek után, éjjel 11-12 körül ér haza hullafáradtan, használhatatlan állapotban minden egyes nap…" -  mondta a lapnak Wunderlich.

 

Admira