Kasza Tibiék már babáznak! - fotó

Sokan meglepődtek.

Kasza Tibiék már babáznak! - fotó

Három hete nyilatkozták, nem szeretnék elárulni, mikor születik a kislányuk - most sokan meglepődtek Kasza Tibiék kisbabás képein.

Nincs még három hete, hogy Kasza Tibi és szerelme, Manker a TWN.hu-nak először mesélt arról, miért nem árulják el, mikor születik majd meg a kislányuk. "Manóval úgy döntöttünk, hogy csak azt áruljuk el, melyik trimeszterben járunk. Sokan zokon veszik, hogy miért nem mondjuk el, hogy pontosan mikor születik a kislányunk." - magyarázta megkeresésünkre Kasza Tibi, aki nem titkolja, ez egy abszolút tudatos döntés eredménye.

"A rengeteg bíztatás mellett azért sokakból ilyenkor kibújik az önjelölt szakértő, mindenki egy fotó alapján megítéli, hogy neki most elég nagy-e a pocakja, vagy elég kicsi, evett-e eleget, meg ivott-e eleget, és most vizesedik-e éppen, vagy nem vizesedik,... Ezt a kis intimitást szeretnénk megőrizni magunknak, hogy azért napra pontosan ne tudják kiszámolni azért a követők, hogy mikor születik a baba. Úgyis meg fogjuk mutatni majd ha eljött az ideje. Reméljük, ezt a rajongók megértik." - magyarázta a leendő apuka akkor.

 

Koncertek után fáradt vasárnap ❤️ Végre hármasban ???

A post shared by KASZA CSALÁD (@manofejek) on

Ezért is lepődtek most meg nagyon sokan, amikor a családi történéseknek létrehozott közösségi oldaukon váratlanul felbukkant egy kép, nem akármilyen. Manker egy újszülött kislányt tart a kezében, a baba pedig Tibi egyik ujjában kapaszkodik. 

 

A post shared by KASZA CSALÁD (@manofejek) on

Sokan az elsők akartak lenni, és rögtön gratuláltak a párnak a picihez. Később ezek a kommentek persze el is tűntek. Hiszen - mint kiderült -, Tibi barátjának a kislánya született meg, őt látogatta meg a pár. "Tegnap született a barátunk babája, ma már futottunk is be babázni. Hát szerelem" - tisztázták a helyzetet Tibiék, akik látszólag nagyszerű szülők lesznek.  

Admira