"Hazugságban éltem!" - Ezért szakított gyermeke anyjával a nők magyar kedvence!

Megdöbbentek a rajongók.

"Hazugságban éltem!" - Ezért szakított gyermeke anyjával a nők magyar kedvence!

Alig fél éve írtunk róla: az egykori rosszfiú jó útra tért. A nők kedvence most ismét szingli, a TWN.hu azt is megtudta, miért.

Öt évvel ezelőtt még minden valamirevaló tinilány tudta, ki Aranypart Ádám. A kivarrt, jóképű srác a tévéből, aki egyik párkereső realityből költözött a másikba, miközben az internetet elárasztotta fröcsögős és szókimondó slágerekkel. Klipjeit milliók nézték, majd a fiatalember az Éden Hotelben való szereplés után eltűnt. Nem véletlen - egy gyönyörű lány szerelme elvette az eszét.

 

#chill #night #swag

A post shared by Mandula Adam (@manduladam) on

"A párom egy hazai ismert ruhamárka arca, két éve ismertem meg egy fotózáson, a kisugárzásával rögtön levett a lábamról" - kezdte Ádám. "Miután megismerkedtünk, alig telt el három hónap, és a párom teherbe esett. Meg sem fordult a fejünkben, hogy a picit elvetessük, szerelem volt köztünk első látásra, mindketten biztosak voltunk a döntésünkben. Fantasztikus kilenc hónapot töltöttünk el együtt a szülésig, a zenélést is félretettem, csak a páromra és a picire koncentráltam én is. Amióta pedig megszületett Medox, csak nekik élek, felelőségteljes apa lettem" - újságolta büszkén lapunknak márciusban.

Most azonban itt a sokkoló hír: Ádám szakított gyermeke anyjával, nem véletlenül...

Kattints a szakítás okaiért!

Admira